Computer/Playstation/Wii

I klubben har vi 7 computere i vores computerrum, hvor du blandet andet kan spille LOL, Counterstrike, Minecraft. Du skal booke en tid til computeren á 30 minutter. Dette har du mulighed for to gange om dagen.

Derudover har vi en computer til at stå i det store fællesrum, som ikke må spilles på men den bruger vi til at høre musik eller se film på You Tube eller finde inspiration til de projekter vi vil laver i Krea.

Vi har også en Playstation 3, Playstation 4 og en Wii U, som vi har en masse forskellige spil til. Når du vil låne et spil og controller, skal du henvende dig i kiosken eller til en voksen i cafeen.

For at låne et spil skal du lægge pant, det kan f.eks. være din mobiltelefon, en sko eller trøje. Dette gør vi, så du husker at aflevere tingene tilbage og så der sker mindst mulig ødelæggelser på vores ting. Spillene er dyre, så vi skal sammen passe godt på dem. Når du afleverer spil og controller, får du selvfølgelig din pant tilbage.

Skulle det ske at noget går i stykker, mens du låner det, så kom og sig det med det samme, så finder vi ud af om det var en hændeligt uheld eller om du skal erstatte det ødelagte.

Du kan læse vores mediepolitik her.

Sidst opdateret: 10.10.2018